İSTANBUL / BAKIRKÖY - Kartaltepe İlkokulu

Şbt

Okul bahçesinde Bakırköy itfaiye ekipleri tarafından öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat, öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı. Yangın söndürme işleminin ne şekilde yapıldığını pratik yaparak öğrenme fırsatı bulan öğrenciler, ayrıca merak ettikleri soruları eğitimi veren görevlilere yönetirken, tatbikat başarı ile sona erdi.

Öte yandan, tatbikatın ardından ise yaşanabilecek olası yangın olaylarına karşı ‘Yangın Güvenlik Eğitimi’ düzenlendi. İtfaiye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Kartaltepe İlkokulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Okulumuzda yapılan kutlama törenine öğrenci ve velilerimizin katılımı her yıl olduğundan daha fazla olması dikkat çekici ve gurur vericiydi. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve örencilerimizi utluyor, daha nice 100 yıllara diyoruz...

Ekm

Okumulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında 100. Yıl 100 Fidan Etkinliğinİ minik öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Anasınıfı öğrencilerimizle Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile bahçemize zeytin ağacı fidesi diktik. Fidan dikme etkinliğimize katılan ve öğrencilerimizin heyecanını paylaşan İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın  M. Fatih ÇEPNİ ve Şube Müdürümüz Sayın KürşatARZUOĞLU'na teşekkür ederiz. Cumhuriyetimiz Nice 100 Yıllara

Ekm

Ülkemizde  bir arada yaşadığımız tüm hayvan dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmesi ve korunması için farkındalık çalışmaları yaptık.