İSTANBUL / BAKIRKÖY - Kartaltepe İlkokulu

Bayram ATAĞAN - Müdür Yardımcısı

1986 Yılında Konya iline bağlı Bozkır ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Konya´da yaptı. 2009 yılında Muğla Üniversitesinden mezun olarak Konya´da özel eğitim ve rehabilitasyon alanında çalışmaya başladı. 2010 yılında Adıyaman´ın Gerger ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. 2011 yılında İstanbul´a atandı. İlk olarak Esenler Fidan Demircioğlu İlköğretim Okulunda, daha sonra Bahçelievler Mustafa Kemal İlkokulunda görev yaptı. 2013 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisans yaptı. 2016 yılında Bakırköy Mustafa Necati İlkokuluna ataması gerçekleştirildi. 2018 yılında Kartaltepe İlkokulunda göreve başladı.  Halen bu görevini yürütmektedir.