İSTANBUL / BAKIRKÖY - Kartaltepe İlkokulu

Kartaltepe İlkokulu

Kartaltepe Mah. General Şükrü Kanatlı Cad. No3 Bakırköy İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçlarının gerçekleşmesi için okulumuzun ve öğrencilerimizin gereken her türlü donanıma sahip olmasını sağlamak.
Misyon
Cumhuriyetin kökleşmesinin ve Türkiye´nin gelişmesinin başladığı andan bu güne kadar bilimsel gelişmelerle yoğrularak günümüz değerlerine ulaşmış ve öğrencinin merkez olma özelliğini ilke edinmiş bir eğitim kurumuyuz.
Sabah:09:00 Öğle:16:20
Doğal gaz Kalorifer
Ulaşım
Deniz yolu ile ulaşım: Kadıköy ve Bostancı deniz otobüsleri ile gelinebilir. Kara yolu ile ulaşım:İETT Bakırköy otobüs terminali ile aramız 50 metredir. Demir yolu ile ulaşım: Marmaray projesi ile demir yolu şimdilik durdurulmuş olup gelecek günlerde yeniden seferlere başlanacaktır.
Bahçelievler, Güngören, Zeytinburnu
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bakırköy Emniyet Müdürlüğü, Bakırköy Kız Meslek Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Kaymakamlık ile aynı ada içindedir.Yanımızda Amine Hatun Cami´i vardır.
Okulumuz İstanbul ili Bakırköy ilçesi merkezindedir.
Proje Çalışmaları
Meyve Kahramanları, Mavi Kapak Projesi, Deprem Timi, Veli Akademileri, Umudum Öğretmenim, İstanbul´u Okuyorum
Erasmus poreje Çalışması Planlanmaktadır.